fi uk Facebook

Miksi lisätä mallasta taikinaan?

Mallas on luonnollinen makeuttaja ja aromiaine, jota on saatavilla miedosta voimakasmakuiseen ja väriltään vaaleasta tummaan. Laihian Mallas Oy valmistaa mallastuotteensa rukiista, ohrasta ja vehnästä. Mallastusprosessissamme yhdistyy menneisyys ja nykyaika, kun  ikivanhaa valmistusmenetelmää ohjataan nykyaikaisen teknologian keinoin. Mallas on valmista käytettäväksi joko kokonaisena jyvänä, jauhettuna, rouheena tai mallasuutteena.


Käytä mallasta leivonnassa, se    
  • antaa leivonnaiselle täyteläistä maltaista makua
  • antaa kauniin ruokahalua herättävän värin
  • parantaa leivän rakennetta, ulkonäköä ja lisää tuoreutta
  • parantaa säilyvyyttä
  • tehostaa hiivan toimintaa, etenkin entsyymiaktiivinen mallas