fi uk Facebook

Saaristolaisleipä

Tuoppi Mallasmestarin saaristolaisleipä

Saaristolaisleipä on erinomaisen maukas herkku niin juhlaan kuin arkeenkin. Saaristolaisleipä eli tumma mallaslimppu on tuttu pitopöytien leipä, joka saa mieleenpainuvan makunsa maltaista ja usein sen leivonta mielletään vaikeaksi tai monimutkaiseksi prosessiksi. Vaikeaa se ei kuitenkaan ole, sillä Laihian Mallas toi keväällä 2013 markkinoille ennennäkemättömän uutuuden: Tätä helpommin saaristolaisleipää on lähes mahdoton tehdä! Pakkauksessa on valmis jauhoseos, kuivahiiva ja pahvivuoka. Tarvitset leivontaan vain vettä ja uunin. Taikinaakaan ei tarvitse vaivata!

VINKKI: KATSO alta Saaristolaisleivän valmistusvideo, OSTA valmistuspakkaus hyvinvarustellusta ruokakaupasta (löytyy jauhohyllystä) ja LEIVO valmistujaisjuhliin tai ihan arjen hemmotteluherkuksi!


>> Tutustu myös Tuoppi Mallasmestarin jauhoseosresepteihin

Thtituotelogo uusi ilman vuosilukua rgbID17385

Tähtituotefinalisti 2014

Tuoppi Mallasmestarin saaristolaisleipä pääsi elintarviketeollisuusliiton järjestämän Tähtituote 2014 -kilpailun finaaliin. Kilpailuun osallistui 18 Suomessa kehitettyä ja valmistettua uutuutta. 

Raadin arvio: ”Ainutlaatuinen jauhoseos, josta voi valmistaa maultaan erinomaista saaristolaisleipää helposti itse. Tuo perinneleivän leipomisen kaikkien ulottuville. Pakkaus sisältää paistovuoan ja kuivahiivan, joten valmistukseen tarvitaan vain vesi. Helppo valmistaa esimerkiksi kesämökin keittiössä.”

Lue myös ruokabloggareiden arviot tuotteestamme

» Maistuis varmaan sullekin!: Tuoppi Mallasmestarin saaristolaisleipä

» Hayley's Cuisine: Avaimet käteen -saaristolaisleipä